Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@17:34:37 GMT

کلک بلای پوستخوار در منطقه ۱۷ کنده شد

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۹۶۶۲

کلک بلای پوستخوار در منطقه ۱۷ کنده شد

به گزارش همشهری آنلاین، عوامل آزمایشگاه گیاه‌پزشکی مرکز تحقیقات اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۱۷ از سال ۹۸ تاکنون با اقدامات ویژه و حول محور پژوهش توانسته‌اند با آفات چوبخوار و پوستخوار تنه درختان مقابله کنند و دستورالعمل‌های مدیریتی نوین در این زمینه صادر کنند.

به گفته سعید سعیدی، رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه، هنگامی که درختان ضعیف می‌شوند، آفاتی مثل چوبخوار و پوستخوار به تنه آنها حمله می‌کنند و مراحل زندگی خود را در بطن آنها می‌گذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالانه حجم زیادی از درختان نارون، بید، صنوبر و درختان دیگر با حمله این آفات روبه‌رومی‌شوند و به دنبال آن و با از بین رفتن درختان، ریه‌های تنفسی شهر آسیب می‌بینند.

طبق پژوهش‌های محققان آزمایشگاه گیاه‌پزشکی مرکز تحقیقات اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۱۷، برای مقابله با این آفات  باید در زمان تعیین‌شده با نایلون‌کشی تنه درختان در کانون‌های آلوده، نوع آفت شناسایی و سپس تدابیر ویژه برای مبارزه با آفت در دستور کار قرار گیرد. فرایند نایلون‌کشی اصول اجرایی خاصی دارد و تلفات کامل حشرات را به دنبال دارد.

 سعیدی افزود: «روش دیگر، استفاده از خمیر ویژه و باندینگ تنه درختان است که با ابلاغ سازمان بوستان‌ها و فضای سبز در این منطقه اجرا شده و حاصل چندسال مطالعه و آزمایش روی آفات گوناگون چوبخوار بوده است. بنابراین، طبق مطالعات پژوهشی اعضای آزمایشگاه گیاه‌پزشکی در خصوص مبارزه با آفات پوستخوار و چوبخوار با تلفیق چندین روش و تدابیر زمانی و اجرای به‌موقع آنها، تاکنون مسئولان اداره فضای سبز  توانسته‌اند طغیان این آفات را در کانون آلوده مهار کنند و مانع از انتقال آنها به سایر درختان شوند.»

مقاله ISC  این طرح با آزمایش روی یک گونه آفت چوبخوار، در یکی از کنگره‌های معتبر ایران تحت عنوان کنگره گیاه‌پزشکی ایران به صورت سخنرانی پذیرش شده و در شهریور سال جاری در موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور از سوی این مجموعه ارائه خواهد شد. همچنین تهیه مقاله ISI و یک کتاب در خصوص دستاوردهای مطالعاتی این آفات در دستور کار آزمایشگاه گیاه‌پزشکی اداره فضای سبز منطقه است.

کد خبر 693188 برچسب‌ها محله همشهری آنلاین گیاهان و درختان تهران منطقه ۱۷ آفت‌کش‌ها

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محله همشهری آنلاین گیاهان و درختان تهران منطقه ۱۷ آفت کش ها آزمایشگاه گیاه پزشکی اداره فضای سبز منطقه ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • لیگ یک: خیبر صدرنشین در شیراز کنده شد!