Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهامحال وبختیاری گفت: این ماکت به منظور برنامه‌های آموزشی و ترویجی در حوزه  گیاه پزشکی برای نخستین بار در کشور ساخته شده و تعدادی از مهمترین آفات جنگلی و مرتعی استان به همراه دشمنان طبیعی و روشهای کنترل آنها به نمایش گذاشته شده است.

اصغر احمدی روز چهارشنبه در آیین افتتاح این ماکت افزود: با توجه به اینکه آفات در فصل خاصی و بازه زمانی محدود شیوع پیدا می‌کنند و دسترسی به برخی از مناطق که این آفات در آنجا حضور دارند، بسیار دشواراست، این ماکت برای آموزش دادن دانشجویان، دانش‌آموزان و بهره‌برداران تهیه شده که برای آموزش به جامعه هدف از آن استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در استان یک‌هزار و ۴۰۰ گونه گیاهی شناسایی شده که ۳۹۱ گونه دارویی، صنعتی، خوراکی و سایر مصارف است و ۲۰ گونه نیز بومی(آندمیک) و خاص استان است.

به گزارش ایرنا، بیشترین میزان خسارت و انقراض در خصوص گونه‌های گیاهی خاص استان شامل کرفس کوهی(کلوس)، زراوی، زرین گیاه، مخلصه است و گونه‌های مرزه بختیاری، بادرنجبویه دنایی، بهارک صخره‌روی، گل استکانی کوتاه، گون کاملا کرک دار، پیاز یزدی، مینای ایرانی، مینای بختیاری، مرزه کلاری، مریم گل استثنایی و نرگس  نیز در معرض انقراض قراردارند که بهره برداری غیر اصولی، آفات و بیماری و خشکسالی تعداد گونه‌های در معرض خطر را افزایش داده است.

به گزارش ایرنا، یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از مساحت چهارمحال و بختیاری را مراتع و جنگل‌ها پوشش می‌دهد که رقمی معادل ۸۶.۵ درصد از سطح این استان را شامل می‌شود.

برچسب‌ها گیاهان دارویی چهارمحال وبختیاری منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی چهارمحال وبختیاری منابع طبیعی گیاهان دارویی چهارمحال وبختیاری منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۵۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی در فصل گرما ضروری است.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در بحث حریق در فصل خشک از خرداد ماه شاهد آتش‌سوزی در عرصه‌های جنگلی و مرتعی هستیم. سال گذشته، منابع طبیعی و عرصه‌ها را مدیریت و صیانت کردیم.

وی ادامه داد: کشور تصمیم گرفت یک فروند بالگرد برای جلوگیری از حریق در عرصه‌های طبیعی و منابع ملی به استان اختصاص دهد، اما تاکنون این امر محقق نشده است. ضرورت دارد ستاد مدیریت بحران کشور نسبت به این تصمیم اهتمام ویژه‌ای داشته باشد تا بالگرد در استان مستقر شود.

او گفت: لرستان نیاز مبرم به بالگرد دارد و با توجه به اینکه لرستان استانی کوهستانی است، این مهم ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان افزود: جنگل‌های لرستان با مشکل جدی آفات و بیماری‌ها نیز مواجه‌اند و نیاز است از محل اعتبارات ملی این کار انجام شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی با رقابت ۱۴۷ داوطلب در شهرکرد
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • رونمایی از ماکت عمارت تاریخی پست گیلان در شهرداری رشت
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد