Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@14:42:36 GMT

طرح نسخه‌نویسی گیاه‌پزشکی در بخش کشاورزی اجرایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۸۳۲۴

طرح نسخه‌نویسی گیاه‌پزشکی در بخش کشاورزی اجرایی می‌شود

به گزارش ایرنا، اکبر آهنگران روز چهارشنبه در سفر به شهرکرد افزود: بحث سلامت و ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی به خصوص محصولات تازه‌خوری، مورد تاکید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو و وزارت جهادکشاورزی است، افزود: اجرای طرح نسخه‌نویسی گیاه‌پزشکی در بخش کشاورزی، یک راهکار برای استفاده مناسب و درست از سموم در مزارع و باغات زیر نظر کارشناسان فنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حوزه صادرات محصولات کشاورزی از کشوری به کشورهای دیگر، از جمله روسیه جلوی صادرات برخی محصولات به دلیل استفاه از سمومی که در آن کشور مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، گرفته می‌شود.

آهنگران افزود:یکی از برنامه‌های مهم سازمان حفظ نباتات و وزارت جهادکشاورزی ارتقاء سلامت محصول و افزایش نظارت بر تولید محصولات کشاورزی است که برای محصولاتی که صادراتی هستند از سموم و آفت کش‌های استفاده شود که مورد قبول کشورهای مقصد باشد.

وی اظهار داشت: در راستای ارتقاء سلامت محصولات گیاهی در کشور، سازمان حفظ نباتات ۲ برنامه مهم از جمله افزایش نظارت بر کشت محصول از ابتدای کشت تا انتهای برداشت محصول و نسخه نویسی گیاه‌پزشکی را در دستور کار قرار داده است.

مدیرکل دفتر پیش‌آگاهی و کنترل عوامل خسارت سازمان حفظ نباتات کشور افزود: در طرح افزایش نظارت بر کشت سلامت محصول از ابتدای کشت تا زمان برداشت محصول ،زیرنظر نظارت کارشناس ناظر قرار خواهند گرفت تا با استفاده از توصیه فنی کارشناسان استفاده بهینه از کودهای شیمیایی انجام شود و کشاورزان در زمان مناسب این محصول را استفاده کنند و محصول سالم در اختیار مصرف‌کننده قرار داده شود.

وی به اجرای طرح نسخه‌نویسی و صدور نسخه گیاه‌پزشکی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حوزه محصولات گیاهی،برنامه سازمان حفظ نباتات است که با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این طرح را اجرایی کنند تا آفت کش‌های گیاهی با نسخه‌ای که توسط کارشناس گیاه پزشکی زیر نظارت سازمان نظام مهندسی تهیه شود و کشاورز از توصیه‌های فنی کارشناسان نیز استفاده کنند.

آهنگران گفت:به کشاورزانی که بعد از مصرف سم که بیش از اندازه از سم و آفت‌کش استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود که در مصرف سموم و آفت کش‌ها دقت بیتشر داشته باشند و براساس نظر کارشناسان فنی، سم و آفت کش مصرف کنند و زمان استفاده از سم و آفت‌کش براساس نظر کارشناسان باشد.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۶۷ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاوری فعالیت دارند.

برچسب‌ها چهارمحال وبختیاری سازمان حفظ نباتات کشور اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری سازمان حفظ نباتات کشور اراضی کشاورزی چهارمحال وبختیاری سازمان حفظ نباتات کشور اراضی کشاورزی سازمان حفظ نباتات سلامت محصول نسخه نویسی گیاه پزشکی آفت کش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبر خوزستان گفت:این خسارت‌ها شامل آبگرفتگی، ریزش خوشه، خمیدگی و خوابیدگی است.

نبی پور افزود:همچنین بر اثر تگرگ موجب شکستگی دانه به برخی محصولات در این مزارع شد. 

وی ادامه داد:میزان خسارت‌ها بین ۱۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: ۳۹۲ هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه هستند که شامل ۱۹۴ هزار گندم آبی، ۱۷۲ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار سایر محصولات است.

نبی پور با اشاره آغاز ارزیابی خسارت‌ها گفت: این ارزیابی‌ها به صورت دقیق انجام و خسارت‌ها پرداحت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند