Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فرامرز نوعی مدیرجهاد کشاورزی فراشبند بیان کرد:کشت کدو در شهرستان در دو فصل کشت می‌شود، کشت اول یا کشت پاییزه از نیمه اول شهریورماه در بخش مرکزی شروع شده و برداشت این مجصول در آبان ماه است. کشت بعدی این محصول در آبان ماه از بخش دهرم شروع می‌شود و برداشت آن تا اسفند ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوعی تصریح کرد: در کشت اول بذرکاری بصورت مستقیم وبدون خاکورزی در پشته‌های باقیمانده از صیفی سال قبل صورت می‌گیرد و تمام کشت بصورت آبیاری نواری است

او افزود: پیش بینی می‌شود سطحی معادل ۶۰۰ هکتار کدو در شهرستان کشت شود که به میزان ۱۵۰۰۰ تن محصول کدو از مزارع این شهرستان برداشت شود.

طرح نسخه نویسی گیاه پزشکی به کلینک‌های فسا رسید

مدیر جهاد کشاورزی فسا با اشاره به آغاز طرح نسخه نویسی گیاه پزشکی در سطح فارس، گفت: طرح نسخه نویسی در دو کلینیک گیاه پزشکی این شهرستان همزمان با هفته دولت آغاز و اجرایی شده است.

ناصر انصاری با بیان اینکه این طرح برای نخستین بار در این شهرستان با حضور قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اجرایی شده است، عنوان کرد: چهار کلینیک گیاه پزشکی دیگر نیز به این طرح خواهند پیوست.

این مقام مسئول با بیان اینکه در راستای اجرای طرح نسخه نویسی کلینیک‌های گیاه پزشکی، فروشگاه‌های سموم کشاورزی نیز پس از گذراندن مراحل قانونی به داروخانه گیاه پزشکی تغییر می‌یابند، افزود: دو واحد داروخانه گیاه پزشکی نیز در شهرستان فسا گشایش و کار خود را آغاز کرده‌اند.

به گفته او، طرح نسخه نویسی در کلینیک‌های گیاه پزشکی به منظور ساماندهی فروشندگی‌های سموم دفع آفات نباتی، کاهش و بهینه سازی مصرف این سموم، ردیابی نوع، میزان و محل مصرف سم‌ها، بهره گیری از دانش و ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی انجام می‌شود.

انصاری عنوان کرد: در طرح موصوف از سه برگ نسخه استفاده می‌شود که یک برگ نسخه نزد گیاه پزشک می‌ماند و دو نسخه دیگر به داروخانه می‌رود و مسئول فنی داروخانه باید آن‌ها را تأیید کند که در نهایت یک برگ آن نزد داروخانه و یک نسخه نزد بهره بردار باقی خواهد ماند.

او تاکید کرد: تلاش داریم که هیچ سمی بدون نسخه به فروش نرسد و از آنجا که محصولات کشاورزی مستقیم با خود انسان‌ها ارتباط دارند این موضوع بسیار ضروری است.

انصاری ضمن اشاره به اینکه لطمات مصرف غیراصولی کود‌های شیمیایی نیز بر روی مزارع وباغات بسیارزیاد و جبران ناپذیراست و قیمت کود‌های ریزمغذی نیزبسیار بالا وبعضا نامتعارف است و همچنین از کیفیت لازم متناسب باقیمت فروش برخوردار نیستند و زمینه سوء استفاده دراین بخش فراهم است، گفت: در صورتی که همین روش برای ساماندهی فروشگاه‌های کود خصوصا کود‌های ریزمغذی ومخصوص محلول پاشی نیز انجام شود کمک بزرگی به ساماندهی فروش کود می‌شود.

افتتاح طرح گلخانه تولید سبزی و صیفی در فراشبند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند از افتتاح طرح گلخانه‌ای ۳۰۰ متر مربعی تولید سبزی و صیفی در منطقه خانیک شهرستان فراشبند خبر داد.

فرامرز نوعی با بیان اینکه  همزمان با هفته دولت افتتاح طرح گلخانه کوچک مقیاس ۳۰۰ متر مربعی رحیم دهقان در منطقه خانیک افتتاح شد.

او تصریح کرد: این طرح با سرمایه گذاری ۹۲۰ میلیون ریال که ۷۲۰ میلیون ریال به صورت تسهیلات و مابقی به صورت سرمایه شخصی و با اشتغالزایی مستقیم یک نفر افتتاح شد.

آغاز برداشت زیتون در کوار

کارشناس مسئول واحد باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار از برداشت محصول زیتون کنسروی در این شهرستان از سطح ۲۷۰ هکتار باغات زیتون خبرداد.

لیلا جعفری گفت: برداشت زیتون کنسروی از اوایل شهریور تا اوایل مهرماه و برداشت روغنی از نیمه دوم آبانماه لغایت اواسط اذرماه انجام می‌شود.

او بیان کرد: پیش بینی می‌شود امسال میزان ۴۵۰ تن محصول کنسروی و، ۱۰۰ تن محصول روغنی از این باغات برداشت و جهت تهیه کنسرو و روغن به کارخانجات فرآوری موجود در استان و استان‌های شمالی حمل شود.

جعفری افزود: مهمترین ارقام زیتون این شهرستان شامل فیشومی تخم کبکی، کنسروالیا، دزفول و زرد زیتون است.

همه ساله عملیات احیا و اصلاح باغات زیتون شامل توسعه، اصلاح رقم، تغذیه بهینه و هرس با تخصیص اعتبار دولتی و باهدف افزایش کمیت و کیفیت محصول دربخشی از باغات انجام می‌شود.

او عنوان کرد، زیتون محصول ارزشمندی است که کاربرد غذایی و دارویی داشته و در بهبود سبک زندگی و تغذیه سالم نقش ارزنده‌ای دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشت کدو طرح نسخه نویسی جهاد کشاورزی گیاه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۳۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

رئیس سازمان جهاد کشاورری استان کردستان از اخذ مجوز و آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد. - اخبار استانها -

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد و اظهار داشت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار مجوز واردات میوه‌های گرمسیری همچون موز، انبه، آناناس، نارگیل و ... صادر شد.

وی با بیان اینکه مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای در بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است، گفت: در سال 1401 حدود 264 هزار تن و در سال گذشته نیز 266 هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: این روند همچنان با توجه به سیاست های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

وی بیان کرد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تامین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه‌جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی بگیریم.

وی اظهار کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان و توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: تجار می‌توانند از روز یکشنبه هفته آینده ضمن اخذ مجوزات لازم، اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان کنند.

انتهای‌ پیام/481/

دیگر خبرها

  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • مراقب وزش باد شدید باشید / دهرم فراشبند؛ در صدر میزان بارش‌ها
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • بهره برداری از کلینک داندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس